Önskan

ÖnskanTeckningsutmaning

Oförberedd på teckningsutmaningen gör jag ändå ett försök till att delta. Lite ledighet i antågande ska nog få mig att göra några tolkningar på Maja Larsson teman. Först ut är Önskan.

Vatten som speglar himlen

Om jag fick önska skulle jag vilja ha en långsmal pool ute i naturen. Har sett en sån en gång på TV, kan hända att det var i programmet  K-special Villaspaning från LA till Vancouver men är inte helt säker. Bilden av hur vattnet speglade himlen dröjde sig i alla fall kvar.

 Pointillism

Jag har målat med akvarell på ett pointillistiskt sätt. Inspirerad av de vackra träden och färgerna utanför mitt arbetsrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teckningsutmaning Maja LarssonVill du också vara med?

Som vanligt kan vem som helst delta i teckningsutmaningen. En bild på givet tema om dagen. Teknik och uttryck väljer man själv. Har man en hemsida laddar man upp bilden där eller så använder man sig av Instagram och taggar bilden med:
#illustration30
#drawingchallenge
#30days
Bilderna kan även delas i gruppen Teckningsutamningen på Flickr Att skapa är roligt vad med du också!!

Lämna ett svar